Oude straatje Javea
Oude straatje Javea

press to zoom
Oude straatje Javea
Oude straatje Javea

press to zoom
1/1

Javea, waar moet u beginnen? lees hieronder de handige tips door ons samengesteld zodat u alles uit uw verblijf kunt halen en optimaal van Javea en omstreken kunt genieten.

Javea of Xàbia?

Tussen Valencia en Alicante , beide op ongeveer een uur afstand ligt Javea (Xàbia in het Valenciaans), een vissersdorp met een groots verleden en nu een prachtige plek voor een goede vakantie, een mooi lang weekend of een tijdje bijkomen van de drukte. 

Het oude centrum van het dorp vol tapasbarretjes en winkeltjes ligt een stukje landinwaarts. Daarvoor strekt zich een fantastische kust uit met vele stranden en baaitjes die de sfeer van het tegenover liggende Ibiza uit ademen. Aan de andere kant van het dorp ligt het berggebied van Montgó, dat Javea dikwijls beschermt tegen slecht weer, wat zorgt voor veel zonuren. Montgó biedt natuurlijk veel wandel- en klimplezier, en maakt daarmee de veelzijdigheid van je verblijf in Hidden Villa uitermate groot.

Ten zuiden van Javea, aan de baai van Granadella, dat ook wel een 'verborgen parel' wordt genoemd, ligt Hidden Villa. Het strand van Granadella is al tweemaal verkozen tot het mooiste strand van Spanje. De villa bevindt zich op een rustige plek op loopafstand boven de baai, midden in het natuurgebied van Montgó: een prachtige plek, kortom.

Huur onze villa voor je vakantie, je event of je huwelijksfeest......

Paella
Javea Arenal
Valencia